zondag 21 augustus 2011

Nieuwe schatten

Donderdag met Missmaaike naar de Knotsgekke Scrapdagen Zwolle geweest. Ik had een hele boodschappenlijst gemaakt (halverwege was ik hem alleen kwijt) de Crop a dile stond bovenaan en daarachter kwamen de alfabetstempels. De alfabetstempels was ik al een tijd naar op zoek, uren op het net gezocht(maar niet gevonden wat ik zocht) en heel veel speelgoedwinkels afgeweest. Kom ik op de beurs, zijn daar gewoon heel veel standjes met ALFABETSTEMPELS. Whiehoe!!!! Heb gelijk 3 verschillende setjes aangeschaft.

Voordat we uitgebreid gingen zoeken, hebben we samen een make en take gedaan bij Scrapbookzolder. Ik maakte deze:

                                                                      de eerste keer poetsen voor mij


                                                                   Direct uitproberen de stempels

Grappig detail is dat mijn zusje voorzichtig is begonnen aan het scrappen. Ze vind het wel leuk maar gunt zich er geen tijd voor en in haar eentje vind ze het niet leuk. Nou dan kom je bij mij en doen we samen wat. Heb haar op het idee gebracht om een soort smashbook te gaan maken. Daarbij hoef je niet veel na te denken en je kunt alles erin kwijt. Ook leuk om te bewaren en over een paar jaar nog eens in te kijken. Haar eerste projectje was het maken van een canvas met daarop een LO en een tekst waar ze veel waarde aan hecht. Moet zeggen dat het voor een eerste keer aardig goed gelukt is, hij is nog niet helemaal af dus foto volgt nog (als het mag).

Liefs

1 opmerking:

 1. Hoi Lin,
  Dank je voor je leuke reacties op mijn blog.
  De stempel op het kaartje voor Arthur komt van Art Journey . Dit is een echt mooie stempelwinkel in Sleen (Drenthe). Ze hebben ook een webshop.
  Grappig dat jouw label uit Zwolle zo lijkt op die van mij. Leuk werk he,dat poetsen ?
  Groetjes , Agnes

  BeantwoordenVerwijderen