maandag 18 maart 2013

Scrapweekend!

8,9,10 maart ging ik met nog 34 dames mee naar het Scrap&Bepweekend. Heerlijk n heel weekend scrappen en verder niks. Gaat alleen altijd zo snel voorbij.

We krijgen altijd opdrachten waar we aan mogen werken, dit jaar kon ik de inspiratie niet vinden voor de projecten dus heb ik n foto gepakt en ben begonnen met n LO. Deze foto kreeg ik van Jetty, die voor mij n LO maakte voor de fotoswap(die plaats ik van de week nog).
Ik mocht absoluut geen bruin gebruiken (volgens Annemarie doe ik dat heel veel) en dit is het resultaat;


Misschien n beetje n rare titel, maar dit zegt Elin wanneer ze gevonden is met verstoppertje spelen. Deze foto maakte ik in het bos najaar 2012 toen we dus samen verstoppertje aan het spelen waren.


Bijna allemaal bloemen van Annemarie, waarom is het toch zo dat andere mensen altijd mooiere dingen hebben dan ikzelf. Binnenkort Annemarie haar voorraad maar even aanvullen ;)


De volgende LO is heel anders, het scrapweekend stond voor mij in het teken van out of the box. Vooral deze LO is heel erg uit mijn comfortzone maar erg leuk om te doen. Lekker kliederen (dankzij Wiebine haar moldingpaste)


Samen met mijn zusje bij Marco Borsato, foto gemaakt door een van mijn beste vriendinnen die ook mee was. De foto vind mijn zusje vreselijk, maar het is n leuke herinnering dus die moet in het boek.


Lekker met masks aan de gang geweest, gaaf he die groene kleur!

Nog wat details.


Dan heb ik nog 1 LO gemaakt alleen is die nog niet naar mijn zin, dus nog even geduld. Als laatst n kaartje, welke overigens onderdeel was van 1 van de opdrachten.


Lekker clean and simple.

-xxx- Lin

9 opmerkingen:

 1. Wauw wat heb je mooie dingen gemaakt!! Iedere keer twijfel ik of ik ook masks zal aanschaffen maar nu ik dit zie word ik er wel heullll hebberig van haha!
  Ooohh en wat een cutiepie foto van Elin, schattig!!

  XX Jacquelien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gewoon doen! het is ook erg leuk met inkt hoor. Ik ga trouwens kijken of ik zelf masks kan maken met n sheet en de sil.

   Verwijderen
 2. Ze zijn geweldig Linda, en in het echt natuurlijk nog mooier!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schitterend mooi gemaakt en wat een bijzonder leuke elementjes met mask en dergelijk. En de bloemen zijn inderdaad heel erg mooi.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wow, wat heb je leuke dingen gemaakt tijdens het weekend! Super!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie LO's en kaartje, je bovenste LO vind ik prachtig van kleur en compositie met een prachtige foto!
  Groetjes Boukje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze zijn prachtig, Linda!!
  Echt totaal buiten je comfort zone en dan nog zo mooi! Lekker creatief ;)
  En volgens mij was mijn bloemenbak nog net zo belachelijk vol, past echt niets bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt prachtige LO's heb je gemaakt! Je kaartje vind ik ook heel mooi geworden! Prachtige bloemen ook op de eerste LO. Groetjes,Brenda

  BeantwoordenVerwijderen