zondag 19 oktober 2014

a positive thought

Ik vind het heeerlijk om canvassen te maken, beetje kliederen, beetje smeren. Het blijft wel erg lastig om los te laten en gewoon de creativiteit te laten gaan. Maar al doende leert men.

Deze canvas heb ik vorig jaar gemaakt voor een collega. Aangezien ik mijn blog schandelijk verwaarloost heb overlaad ik jullie met 'oud' spul.Bedankt voor het gluren..

Liefs,


Lin

3 opmerkingen:

 1. Hoi hoi
  Wat heb je een leuk blog en wat maak jij gave dingen. Leuk dat je mij volg.
  Fijne zondag verder Groetjes thamar

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb Johanna ontmoet 3 jaar geleden op de art specially . Ik deed altijd mee bij scrapdelight met de speedscrap 19.00uur kreeg je een opdracht en om 23.00 uur moest die klaar zijn . Dat was echt heel leuk daar ken ik een hoop meiden van maar alleen bij naar nooit ontmoet. Maar Johanna stond toen te helpen bij de kraam van scrapdelight en zo is dit contact gekomen. De tijd ik werk rond 30 uur in mij eigen pedicure salon en in de avonduren als William op bed ligt ga ik naar zolder. Henk mijn man heeft ook zijn hobby dat is oude auto's opknappen . Dus als hij gaat klussen dan ben ik ook lekker aan het freubelen. Het is ook lastig om tijd te vinden en de enen keer gaat dat beter dan de andere keer en soms doe ik 3 dagen over een layout en soms heb ik hem in 1 avond klaar.
   Ik wens je een fijne avond toe
   Groetjes thamar

   Verwijderen