vrijdag 13 juli 2012

Vrijdag de 13e

Ik geloof niet zo in ongeluk, dus dit is een normale dag voor mij. De afgelopen paar dagen weer wat kaartjes gemaakt.

Voor het buurmeisje, ze haalde haar A-diploma
Voor dit kaartje gebruikte ik allemaal tapejes van de Hema. Wat splatters-stempels en klaar was hij weer.
Voor de voorraad
Voor dit kaartje gebruikte ik dessinpapier van Basic Grey en MME, muziekpapier, kraft, n taartpapier. De tag maakte ik met weathered wood, antique linnen en walnut stain. Ik stempelde met embosink en gebruikte sea foamwhite poeder.


Dit kaartje maakte ik op wit cardstock, beplakt met tape van de Hema. Ben er nog niet helemaal tevreden over. Tips zijn welkom.
Ik moest voor n forumdinnetje iets ophalen. Dat werd natuurlijk even leuk ingepakt. Dit heel simpele kaartje erbij gedaan. Weer tape van de Hema gebruikt. Het is zo leuk spul.

Dank je wel voor het kijken.


Liefs,


Lin

7 opmerkingen:

 1. Hey Lin,

  Ik dacht dat ik jou ook al lang volgde, maar niet! (schaam schaam) Dus bij deze ga ik zo even op het 'volgen'knopje klikken :-)

  Leuke kaartjes heb je gemaakt! En super zo met de tapejes van de hema. Hem drie soorten maar zie nu dat er nog meer zijn joehoe!

  Groetjes Jacquelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe heb je die spetters gemaakt op het 1e kaartje? Ziet er heel leuk uit met die tape. Heb het wel liggen maar nog niet zo veel inspiratie om er mee te gaan werken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die spetters komen van n stempelsetje van Marianne Design. Mijn inspiratie kwam opeens door je voorstel om te ruilen :)

   Verwijderen
 3. Wat zijn ze leuk zeg, de tape kaartjes!! Super!
  Waar heb jij het standaartje vandaan waar je de kaart in hebt staan op de laatste 2 foto's? Ik ben al zolang op zoek naar zo'n ding!!! :-)
  Lieve groetjes,
  brenda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die heb ik bij de oldstuffshop.nl vandaan. N heel leuk winkeltje in Emmen, maar ze hebben ook n webwinkel. Ik zie het zo gauw niet in dr webshopje staan. Anders even googlen op flowerfrog

   Verwijderen
 4. Hoi Linda,, je vroeg om een tip voor dat een kaartje met die brede tape van de hema denk dat de lijnen te breed zijn en de witte vlakken daar door teveel opvallen misschien een tip om de tape door te snijden en over bepaalde stukken overheen te plakken zodat het meer verspringt???

  Groetjes Yvon

  BeantwoordenVerwijderen